ISZONYATOS DOLGOT MŰVELT A BÉBISZITTER A GYEREKKEL! A FÉRFI ÁLTAL ELREJTETT KAMERÁRA NEM SZÁMÍTOTT..


Amikor mindkét szülőnek dolgoznia kell, vagy az egyedülálló szülők esetében is, ha a szülőnek munkába kell mennie, akkor jól át kell gondolni, hogy ki fog vigyázni addig a gyermekre?


 
Mivel Desiree LaBlanc, Des Moinesben, Iowa államban is ugyanezzel a problémával küzdött, valaki tanácsára Christina Williamson-hoz folyamodott, aki egy napközit működtet otthonában.
Ő teljes mértékben megbízott ebben a gyermekmegőrző szolgáltatásban, azonban hamarosan rájött, hogy végzetes hibát követett el…



Abban az időben Desiree gyermekvédelmi területen, detektívként dolgozott.

Úgy véli, hogy pontosan tudja, hogyan lehet felismerni a gyermekbántalmazás jeleit. Eleinte úgy tűnt, hogy minden rendben van, Christina kedves és figyelmes személyiségnek tűnt, és senki sem gondolta volna, hogy veszélyt jelent a gyermekek számára. Még fotókat is szokott készíteni a gyermekekről, amit elküldött a szülőknek, hogy nyugtassa meg őket, hogy minden rendben van…

Azonban egy nap, a gyermekgondozó izgatottan felhívta Desiree-t, és hívta, hogy azonnal menjen oda, mert a kislánya nem akar megszólalni. Desiree sitve rohant a napközibe, de fogalma sem volt arról, hogy mi történhetett. Hamarosan azonban fény derült az igazságra. Christina volt férje egy titkos kamerát rejtett el Christina lakásában, miután az egyik gyerek panaszkodott neki.

 Amikor megnézték a felvételeket, azonnal hívták a rendőrséget. A képek önmagukért beszélnek, és látható benne a kegyetlen bánásmód!
Mivel Desiree LaBlanc, Des Moinesben, Iowa államban is ugyanezzel a problémával küzdött, valaki tanácsára Christina Williamson-hoz folyamodott, aki egy napközit működtet otthonában. Ő teljes mértékben megbízott ebben a gyermekmegőrző szolgáltatásban, azonban hamarosan rájött, hogy végzetes hibát követett el…



 
Desiree alig hitte, amit lát. Ez a nő, aki annyira figyelmes és barátságos volt, azonban amikor senki sem látta, kiabált a gyerekekkel, dobálózott, bekötözte a gyermekek száját, hogy ne sírjanak. A bíróság megvizsgálta az ügyet, és gyermekbántalmazásért öt év börtönre ítélték. Desiree teljesen megdöbbent, végül úgy döntött, hogy a gyermeket ezután csak óvodába viszi, ahol több felnőtt is jelen van egy időben.

 A gyerekek sajnos tehetetlenek, hogyan lehetnek a felnőttek néha ilyen kegyetlenek? Szerencsére ezt a nőt sikerült leállítani!

Mit gondolsz a történtekről?