A NŐVÉR NEM GONDOLTA,HOGY ÉSZREVESZIK...A FIGYELMES ANYUKA AZONBAN ÉSZREVETTE MIT TESZ BETEG KISLÁNYÁVAL!



Ezért érdemes odafigyelnünk!

A pár éves Sophie elég beteg lett és nehezen kapta a levegőt. Az orvosok asztmának és allergiának tudták be a dolgot, ezért elküldték allergiatesztre. De sosem érkezett meg, mert előtte, az egyik este megállt a légzése. Az anyuka azonnal hívta a mentőket, és a kórházban sikerült is életben tartani a kislányt. Viszont kiderült, hogy rákja van.



 
Azután hónapokat töltött a kórházban, és míg a fárasztó és fájdalmas kezeléseken esett át egy nővér gondoskodott róla. Az anyuka fotókon keresztül közvetítette lánya küzdelmét, ahol sokan szurkoltak nekik. Azonban az egyik fotó, és a hozzá tartozó üzenet futótűzként tarolta le az internetet, és több, mint 20 ezer lájkot kapott.
A képen a lelkiismeretes nővér látható, akire a napok alatt felfigyelt az anyuka, és mindenkinek el akarta mondani, hogy ő észrevette őt, és tudja, hogy mit tesz értük.



„Látlak téged. Egész nap ebben a fotelben ülök, és látlak. Hiába próbálsz meg jelentéktelennek tűnni, hogy se a gyerekem se én ne vegyelek észre. Látom, hogy megszeppensz, amikor a lányom észrevesz és sírni kezd. Annyi módon próbálkozol, hogy old a fájdalmát, és felvidítsad. Látom, ahogy hezitálsz, amikor meg kell szúrnod, vagy levenni a kötszert róla. Többet mondod egy nap, hogy sajnálom, mint a legtöbb ember.

 
Látom azokat a karláncokat és ereklyéket rajtad, amik mind egy gyerekre emlékeztetnek téged, akiket szerettél, és akikkel törődtél. Látom, ahogy naponta átöleled a síró anyukákat, akik rossz hírt kaptak. Látom, ahogy az öledben tartasz egy gyereket, akkor is, amikor a gépen dolgozol, csak mert az anyukájuk nem tudott, vagy nem akart bejönni hozzájuk.
Mindent félreteszel, ami a saját életedben történik 12 órára, hogy beteg gyerekekkel törődjél. Akármi is várjon téged, minden szobába egy mosollyal mész be. Még akkor is meglátogatod a lányomat, ha aznap nem ő a beteged. Nem sajnálod az időt és energiát, hogy minden gyógyszert megszerezz neki. Akárhányszor megnézed jól van-e, mindig megnézed azt is, hogy én hogyan vagyok. Ezután 10 percig megértően hallgatod az összeomlásom, és közben nem veszed fel a csörgő telefonodat.
Látlak téged. Mind látunk téged. Nincs az a szó, vagy érdem, ami kifejezné, hogy mennyire hálásak vagyunk neked. Te Jézus vagy nekünk minden egyes napon. Nélküled a gyerekeink nem kapná meg azt, amire szüksége van. Anyukák, mint én, nem éreznék magukat normálisnak, vagy megértve nélküled. Megmented a gyerekeinket, és ezért nem tudunk eléggé hálásak lenni!”